Adopteer een Afrikaanse olifant!

Bring the Elephant Home werkt in Zuid-Afrika aan duurzame oplossingen om de harmonie tussen mensen en olifanten te verbeteren. We zetten ons maximaal in om olifanten te beschermen in de gebieden waar ze veilig horen te leven. Helpt u mee? Adopteer een kudde Afrikaanse olifanten!

Wat is er aan de hand?

Wilde olifanten lopen dagelijks gevaar door de toenemende conflicten met lokale bewoners. Olifanten zijn dol op gewassen en plunderen regelmatig de velden en oogsten wat de boeren de nodige hoofdbrekens oplevert. Hoe gaan ze om met deze vredelievende dieren die helaas zoveel overlast kunnen veroorzaken? Als olifanten uit beschermde gebieden breken en schade veroorzaken, worden ze in Zuid-Afrika vaak zonder pardon doodgeschoten.

[images]


[/images]

Wat doet BTEH?

Het is essentieel om meer begrip te kweken voor de oorzaken van problematisch gedrag van olifanten. We gaan hier speciale programma’s voor ontwikkelen zodat een dodelijke afloop voorkomen kan worden. We werken hier aan werken met wetenschappelijke en praktische ondersteuning. Samen met andere onderzoekers bestuderen we de oorzaken rondom de escalatie van conflicten tussen mensen en olifanten en passen nieuwe methodes toe om olifanten beter te beschermen.

We willen een onderzoekscentrum van Bring the Elephant Home starten midden in een mens-olifant conflictgebied in Zuid-Afrika. Zo we de kans om de olifanten goed te leren kennen, en daarin willen we u graag betrekken!

Doet u mee?

We hopen van harte dat u Bring the Elephant Home hierbij wilt steunen! We hebben uw bijdrage hard nodig! Met ons adoptieprogramma zorgt u als adoptie-ouder niet alleen voor een betere bescherming van ‘uw’ olifanten, maar draagt u tevens bij aan oplossingen waar vele olifanten in Afrika en Azië profijt van zullen hebben! U ontvangt van ons regelmatig updates over onze bevindingen met foto’s, video’s en informatie over de olifanten. Het zou fantastisch zijn als u dit Afrikaanse avontuur samen met ons aangaat.

Na uw gift of machtiging ontvangt u van ons uw adoptiepakket.

Wat krijgt u van ons?

Een adoptiecertificaat op naam.
Foto’s van de kudde wilde olifanten.
USB stick met foto’s en videos in de vorm van een olifanten sleutelhanger.
Toegangscode tot een besloten Facebook pagina waar u het leven van uw olifant(en) kunt volgen.

We hopen dat u heel lang meedoet, maar uiteraard kunt u elk moment opzeggen.
Hartelijk dank voor uw steun!
Antoinette van de Water
PS: Het Afrikaanse adoptieprogramma is gericht zijn op een kudde wilde olifanten en updates zullen regelmatig digitaal met u gedeeld worden. In de video onderaan deze pagina kunt u de eerste beelden van deze kudde bewonderen.

Adopteer een kudde Afrikaanse olifanten

[text-blocks id=”donation-form-once-adoption” group=”ADOPTION_AFRICAN_ELEPHANTS_RENEW”]

 

Bring the Elephant Home is een door de belastingdienst erkende ANBI-instelling.
Hierdoor is het mogelijk uw giften aan BTEH van uw inkomsten belasting af te trekken.

U kunt uw gift ook zelf naar ons overmaken:

Bank: Ing Bank
IBAN: NL76 INGB 0001675200
BIC / SWIFT code: INGBNL2A
van Bring the Elephant Home in Vlaardingen
Hartelijk dank!

Voorwaarden

Wij ontvangen wanneer u een gift doet via onze webformulieren uw naam en rekeningnummer. Dat zijn persoonsgegevens die nodig zijn voor het verwerken van uw gift. Stichting Bring the Elephant Home gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. Deze gegevens worden niet verstrekt aan derden. Wij gebruiken ze om u te informeren over onze activiteiten of om uw steun te vragen. Lees hier meer over ons privacybeleid.

Single donation (EN)
Would you like to donate?
How do you wish to pay?
Choose your bank
Choose your creditcard
Please enter your details

Section

Gender
Terms *
‹ Back to previous page