en | nl | th

BTEH Challenge: Plant een boom en...

help een olifant!

In het Thaise Kuiburi National Park leven ongeveer 300 olifanten, een van de grootste populaties Aziatische olifanten. Er zijn in het gebied veel conflicten tussen mens en olifant. Bij gebrek aan voedsel en leefgebied eten olifanten gewassen van boeren. Er wordt van alles geprobeerd om olifanten tegen te houden, bijvoorbeeld met schijnwerpers, elektrische afrastering of brandende banden. Het werkt niet en diervriendelijk is het al helemaal niet.

Gelukkig willen inwoners van drie dorpen in het gebied het anders doen, met duurzame oplossingen. Bring the Elephant Home helpt hen daarbij. Met bijenkorf hekken die olifanten weren. Met een centrum met workshops over duurzame oplossingen. En door bomen te planten en te verzorgen. Want een meer geschikte leefomgeving zorgt ervoor dat olifanten meer binnen het beschermde gebied blijven.

      

Hele praktische oplossingen! Alleen is er wel geld voor nodig….

Met een gift via deze pagina help je mee om bomen te planten en verzorgen voor olifanten. Hoe mooi kan het zijn!
Namens de olifanten alvast heel veel dank voor je gift! Berrie Jurg

Mijn streefbedrag: € 200 Tussenstand:[text-blocks id=”donation-destination-balance” destination=CHALLENGE_TH_TREES_BERRIE plain=”1″]


Challenge doel: 5.000 bomen planten en verzorgen
Streefbedrag: € 7.500 Tussenstand: [text-blocks id=”donation-destination-balance” destination=CHALLENGE_TH_TREES plain=”1″]
Wat kunnen we samen bereiken met dit streefbedrag: De leefgebieden zijn meer verbonden en veerkrachtiger, met een toenemende biodiversiteit. Hersteld leefgebied vormt een veilig thuis voor olifanten, met meer beschikbaar voedsel. De aanvallen op gewas van boeren nemen af.


[text-blocks id=”donation-form-destination” destination=”CHALLENGE_TH_TREES_BERRIE_ONE_OFF_DONATION” plain=”1″]

Voorwaarden

Stichting Bring the Elephant Home ontvangt – wanneer u een gift doet via onze webformulieren – uw naam en rekeningnummer. Dat zijn persoonsgegevens die nodig zijn voor het verwerken van uw gift. Wij gaan zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. Deze gegevens worden niet verstrekt aan derden. Wij gebruiken ze om u te informeren over onze activiteiten of om uw steun te vragen. Lees hier meer over ons privacybeleid.

      

De BTEH Challenge maakt gebruik van:

Single donation (EN)
Would you like to donate?
How do you wish to pay?
Choose your bank
Choose your creditcard
Please enter your details

Section

Gender
Terms *
‹ Back to previous page