en | nl | th

BTEH: Geweldig mooie en sympathieke organisatie!

Steunt u het prachtige werk van Bring the Elephant Home? Alvast vriendelijk dank voor uw gift!

Leo van de Water

 

                  

            

Mijn streefbedrag is: € 250,- Tussenstand: [text-blocks id=”donation-destination-balance” destination=CHALLENGE_GENERAL_LEOVDWATER plain=”1″]


donatieformulier

[text-blocks id=”donation-form-destination” destination=”CHALLENGE_GENERAL_LEOVDWATER_ONE_OFF_DONATION” plain=”1″]
Voorwaarden

Stichting Bring the Elephant Home ontvangt – wanneer u een gift doet via onze webformulieren – uw naam en rekeningnummer. Dat zijn persoonsgegevens die nodig zijn voor het verwerken van uw gift. Wij gaan zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. Deze gegevens worden niet verstrekt aan derden. Wij gebruiken ze om u te informeren over onze activiteiten of om uw steun te vragen. Lees hier meer over ons privacybeleid.

Over Bring the Elephant Home (BTEH)
Wij richten ons op de bescherming van de Aziatische en Afrikaanse olifant. Alle activiteiten die we de afgelopen jaren organiseerden, hebben een geïntegreerde aanpak opgeleverd: positieve verandering scheppen door het combineren van de participatie van lokale gemeenschappen met voorlichting, onderzoek, capacity building en praktische actie. BTEH gelooft in een holistische benadering, en in de betrokkenheid van lokale gemeenschappen, studenten, wetenschappers, overheden, rangers en iedereen die waarde hecht aan natuurbescherming.

      

De BTEH Challenge maakt gebruik van:

 

Single donation (EN)
Would you like to donate?
How do you wish to pay?
Choose your bank
Choose your creditcard
Please enter your details

Section

Gender
Terms *
‹ Back to previous page