BTEH Challenge: Workshops, vragenlijsten

Wat is er aan de hand?

In zeven jaar tijd zijn 144.000 Afrikaanse olifanten gedood. Meer dan 50% van de Afrikaanse olifanten leeft in zuidelijk Afrika en daarmee is dit gebied het laatste bolwerk van de soort geworden. Great Limpopo Transfrontier Park is een 35.000 km² groot park dat meerdere landen overschrijdt. Het wordt gevormd op het grensgebied van Zuid-Afrika, Zimbabwe en Mozambique. Het verbindt het Limpopo National Park in Mozambique, het Kruger National Park in Zuid-Afrika, Gonarezhou National Park, Manjinji Pan Sanctuary en Malipati Safari Area in Zimbabwe, evenals het gebied tussen Kruger en Gonarezhou, de Sengwe. Er zijn corridors nodig om het leefgebied van olifanten aanzienlijk groter te maken. We willen workshops ontwikkelen en vragenlijsten inzetten om kennis en ervaring uit te wisselen.

Steunt u dit doel met een gift?


Challenge doel:  Workshops ontwikkelen en vragenlijsten uitzetten
Streefbedrag: € 4,000 Tussenstand: [text-blocks id=”donation-destination-balance” destination=CHALLENGE_AF_WORKSHOPS plain=”1″]
Wat kunnen we samen bereiken met dit streefbedrag: We willen workshops bieden over bijenkorf hekken en honingproduktie, chilli schermen en alternatieve gewassen. Dat biedt niet alleen inzicht in duurzame oplossingen voor mens-olifant conflicten maar ook bijdragen aan lokale vaardigheden, sociale cohesie en kennisuitwisseling. Dankzij de workshops krijgen mensen de middelen om zelf projecten op te starten voor het behoud van olifanten en om tegelijkertijd voor duurzame en diervriendelijke inkomsten voor de gemeenschap te zorgen.

[text-blocks id=”donation-form-destination” destination=”CHALLENGE_AF_WORKSHOPS_ONE_OFF_DONATION” plain=”1″]
Voorwaarden

Stichting Bring the Elephant Home ontvangt – wanneer u een gift doet via onze webformulieren – uw naam en rekeningnummer. Dat zijn persoonsgegevens die nodig zijn voor het verwerken van uw gift. Wij gaan zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. Deze gegevens worden niet verstrekt aan derden. Wij gebruiken ze om u te informeren over onze activiteiten of om uw steun te vragen. Lees hier meer over ons privacybeleid.

Bring the Elephant Home heeft ANBI status en is een CBF erkend goed doel.

       

De BTEH Challenge maakt gebruik van:

Single donation (EN)
Would you like to donate?
How do you wish to pay?
Choose your bank
Choose your creditcard
Please enter your details

Section

Gender
Terms *
‹ Back to previous page