TeamNL

Streefbedrag van teamNL: € 500,00 Tussenstand: [text-blocks id=”donation-destination-balance” destination=CHALLENGE_TH_CENTER_TEAMNL_ONE_OFF_DONATION plain=”1″]
Doel BTEH Challenge: Thailand, Community Co-existence Centrum en Homestay Programma “Leven met olifanten”

Waarom vragen wij om je hulp?
Er zijn in het Tenasserim-gebied in Thailand veel conflicten tussen mens en olifant. Inwoners van drie dorpen in Kuiburi willen het anders doen en zetten zich in voor duurzame oplossingen. Ze hebben ecotoerisme geïntroduceerd, waaronder homestays en olifantenobservatie. Bring the Elephant Home kan en wil hen helpen bij het realiseren en verbeteren van deze duurzame oplossingen. Een betere leefomgeving voor olifanten zorgt ervoor dat ze meer binnen het beschermde gebied blijven. De kans op mens-olifant conflicten is daardoor veel kleiner.

Wat is het doel?
Met het Community Co-existence Centrum en het homestay programma kunnen we samen met de dorpen echt zorgen voor duurzame oplossingen!Zowel olifanten als de plaatselijke gemeenschap zullen profiteren van het Community Co-existence Centrum en het homestay programma. Gastgezinnen kunnen kennis delen met hun gasten. Er komen middelen en kennis beschikbaar die effectief bijdragen aan co-existentie van mens en olifant. De cultuur van natuurbehoud wordt sterker. Er ontstaan posities voor stagiairs en vrijwilligers. We maken een programma voor stagiaires en studenten. Er zal binnen de gemeenschap draagvlak ontstaan om meer te doen voor de olifanten.

Steun je onze actie met een gift? Alvast hartelijk dank!

De opbrengst draagt bij aan de BTEH Challenge: Thailand: Start van een “Community Co-existence Centrum” en verbetering van het homestay programma “Leven met olifanten”. Meer info.


[text-blocks id=”donation-form-destination” destination=”CHALLENGE_TH_CENTER_TEAMNL_ONE_OFF_DONATION” plain=”1″]

Voorwaarden

Stichting Bring the Elephant Home ontvangt – wanneer u een gift doet via onze webformulieren – uw naam en rekeningnummer. Dat zijn persoonsgegevens die nodig zijn voor het verwerken van uw gift. Wij gaan zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. Deze gegevens worden niet verstrekt aan derden. Wij gebruiken ze om u te informeren over onze activiteiten of om uw steun te vragen. Lees hier meer over ons privacybeleid.

      

De BTEH Challenge maakt gebruik van:

Single donation (EN)
Would you like to donate?
How do you wish to pay?
Choose your bank
Choose your creditcard
Please enter your details

Section

Gender
Terms *
‹ Back to previous page