en | nl | th

Steun de Ice Challenge!

Met de Wim Hof Ice Challenge voor olifanten willen we bijdragen aan de bescherming van wilde olifanten. Helpt u mee met een gift? Alvast hartelijk dank! Wim Hof, Fallon Loves Nature, Antoinette van de Water en alle andere Ice Challenge-deelnemers uit Thailand, Vietnam, België, Maleisië, Frankrijk, Australië, Verenigde Staten, Verenigd Koninkrijk, Rusland, Duitsland, Zwitserland, Noorwegen en Portugal.

Bring the Elephant Home besteedt de opbrengst aan concrete doelen voor wilde olifanten in de omgeving van de challenge en voor olifanten in andere delen van Thailand en in Zuidelijk Afrika. Meer informatie. Tussenstand: [text-blocks id=”donation-destination-balance” destination=CHALLENGE_ICE plain=”1″]

Donatie formulier

Ja, ik help mee met een gift!

[text-blocks id=”donation-form-destination” destination=”CHALLENGE_ICE_ONE_OFF_DONATION” plain=”1″]

Voorwaarden

Stichting Bring the Elephant Home ontvangt – wanneer u een gift doet via onze webformulieren – uw naam en rekeningnummer. Dat zijn persoonsgegevens die nodig zijn voor het verwerken van uw gift. Wij gaan zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. Deze gegevens worden niet verstrekt aan derden. Wij gebruiken ze om u te informeren over onze activiteiten of om uw steun te vragen. Lees hier meer over ons privacybeleid.

Bring the Elephant Home is een door de belastingdienst erkende ANBI-instelling.
Hierdoor is het mogelijk uw giften aan BTEH van uw inkomsten belasting af te trekken.

       

BTEH gebruikt:

Single donation (EN)
Would you like to donate?
How do you wish to pay?
Choose your bank
Choose your creditcard
Please enter your details

Section

Gender
Terms *
‹ Back to previous page