Meedoen aan de BTEH Challenge?

Start een eigen actie en doe mee aan de BTEH challenge om de overlevingskansen van olifanten te vergroten. U kunt op allerlei manieren meedoen en elke bijdrage is heel erg welkom. U kunt kiezen uit Challenge doelen in Thailand voor Aziatische olifanten en Challenge doelen in Zuidelijk Afrika voor Afrikaanse olifanten.

Stap 1 – Met wie en hoe doet u mee?

Maak bijvoorbeeld een actiepagina maken rond een aanstaand jubileum, een reünie, familiedag of verjaardag en gasten vragen om een bijdrage. Of u doet mee als bedrijf en vraagt uw website-bezoekers, klanten en collega’s om een donatie en het delen van jullie pagina. Goed voor het imago van uw bedrijf, de relatie met uw klanten en de olifanten! U kunt natuurlijk ook meedoen met uw school of die van uw kinderen. Dit is een unieke kans voor scholieren om iets te leren en tegelijk van betekenis te zijn. U kunt ook een activiteit organiseren als een benefietconcert, een etentje, een thema-avond over olifanten of een Netflix avond met een favoriete serie – en bezoekers vragen om een bijdrage voor het doel dat u wilt steunen.

Organiseer een activiteit die aansluit op uw gekozen doel (stap 2). U kunt bv meedoen als buurthuis om een Community Co-existence Center in Thailand te realiseren, of als hotel voor het homestay programma. Misschien geeft u zelf workshops en steunt u een van de doelen om workshops te geven aan mensen in mens-olifant conflict gebieden?
Voor grote evenementen in bijvoorbeeld een filmzaal kunnen we onze nieuwe documentaire ‘Forest Hope’ ter beschikking stellen. De week rond Werelddierendag kunt u ook een charity dinner organiseren waarbij onze oprichter Antoinette aanwezig zou kunnen zijn. De mogelijkheden zijn eindeloos en elke bijdrage, klein of groot, is heel welkom! Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft.

Stap 2 – Kies een Challenge doel

In het aanmeldformulier kunt u aangeven voor welk doel u geld wilt inzamelen. Als u meer wilt vertellen over uw gekozen doel kunt u teksten kopieren over uw doel (Aziatische olifanten in Thailand of Afrikaanse olifanten in Zuidelijk Afrika. Heeft u geen voorkeur? Dan kunt u ervoor kiezen voor donaties in te zamelen voor de BTEH Challenge als geheel.

Stap 3 – Aanmelden

Via dit aanmeldformulier geeft u uw deelnemer naam op (persoonlijk, groep of bedrijf), uw motivatie om mee te doen, waarom dit belangrijk is, het doel dat u wilt steunen en uw streefbedrag. U kunt eigen foto’s of video’s plaatsen, een speciale activiteit promoten, en hyperlinks plaatsen. U krijgt bericht via e-mail wanneer uw pagina is aangemaakt.

Stap 4 – Vraag actief aandacht voor uw Challenge!

Zoals u vast weet gaat fondsenwerven niet vanzelf. Vraag actief om een bijdrage of om de actie te delen via social media, whatsapp, receptie, etc.

Vragen en antwoorden

Vraag: Hoe lang duurt de BTEH Challenge?
Antwoord: De Challenge duurt totdat het streefbedrag is behaald. De Het hoogtepunt van deze Challenge is de week rond Werelddierendag, 4 oktober! Deze week is BTEH’s oprichter Antoinette in Nederland om een TEDx talk te geven in Veghel. De TEDx talk zal live gestreamd worden in bibliotheken in Nederland en ambassades over de hele wereld.
Vraag: Kan ik ik iets in mijn actiepagina wijzigen?
Antwoord: Stuur een mail aan support@bteh.org, geef aan wat u wilt veranderen. We doen ons best het zo snel mogelijk aan te passen.

Vraag: Kan ik zien wie aan mijn actie heeft gedoneerd?
Antwoord: In principe niet. Als u een actie heeft waarbij dit belangrijk is om te weten kunnen we kijken wat er mogelijk is. E-mail: support@bteh.org

Andere vragen? E-mail support@bteh.org.


Bring the Elephant Home heeft ANBI status en is een CBF erkend goed doel.

       

De BTEH Challenge maakt gebruik van:

 

Single donation (EN)
Would you like to donate?
How do you wish to pay?
Choose your bank
Choose your creditcard
Please enter your details

Section

Gender
Terms *
‹ Back to previous page