en | nl | th

Voor wat hoort wat!

Bij een donatie van 25 euro of meer, krijg jij van ons een tof t-shirt uit blijk van onze waardering (en die van de olifanten)!

Je hebt keuze uit twee varianten en dankzij de Katoenfabriek zijn alle shirts duurzaam met een minimale impact op mens en natuur!

T-shirt zwart met opdruk “Bee the Change”
man/vrouw, S/M/L
bij donatie vanaf 25,- euro

T-shirt groen met opdruk logo “Bring the elephant Home”
man/vrouw, S/M/L
bij donatie vanaf 20,- euro

Extra bijdrage voor verzendkosten is welkom.

  • Stuur na je donatie een e-mail en geef aan welk T-shirt je wilt ontvangen en in welke maat.
  • Of je ontvangt na je donatie een email met de vraag welk T-shirt je wilt ontvangen en in welke maat.

Ja, ik doneer voor een T-shirt!

[text-blocks id=”donation-form-destination” destination=”CHALLENGE_GENERAL_TSHIRT _ONE_OFF_DONATION” plain=”1″]

De T-shirts hebben het label ‘Fairwear’. Dat betekent dat de stof biologisch is en op een eerlijke manier geproduceerd. De mensen die de kleding maken krijgen daar een eerlijk loon voor en de arbeidsomstandigheden zijn goed.

Voorwaarden

Stichting Bring the Elephant Home ontvangt – wanneer u een gift doet via onze webformulieren – uw naam en rekeningnummer. Dat zijn persoonsgegevens die nodig zijn voor het verwerken van uw gift. Wij gaan zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. Deze gegevens worden niet verstrekt aan derden. Wij gebruiken ze om u te informeren over onze activiteiten of om uw steun te vragen. Lees hier meer over ons privacybeleid.

Over Bring the Elephant Home (BTEH)
Wij richten ons op de bescherming van de Aziatische en Afrikaanse olifant. Alle activiteiten die we de afgelopen jaren organiseerden, hebben een geïntegreerde aanpak opgeleverd: positieve verandering scheppen door het combineren van de participatie van lokale gemeenschappen met voorlichting, onderzoek, capacity building en praktische actie. BTEH gelooft in een holistische benadering, en in de betrokkenheid van lokale gemeenschappen, studenten, wetenschappers, overheden, rangers en iedereen die waarde hecht aan natuurbescherming.

      

De BTEH Challenge maakt gebruik van:

Single donation (EN)
Would you like to donate?
How do you wish to pay?
Choose your bank
Choose your creditcard
Please enter your details

Section

Gender
Terms *
‹ Back to previous page