en | nl | th

Olifanten worden met uitsterven bedreigd!

Als de olifant verdwijnt, verliezen we een prachtige diersoort, die zo belangrijk is voor onze natuur. Het leefgebied van olifanten wordt steeds kleiner door houtkap en gevolgen van bevolkingsgroei. Als we nu alles op alles zetten, kunnen we het uitsterven van de olifant voorkomen!

Bring the Elephant Home streeft naar een ideale wereld waar olifanten de ruimte hebben. Waar de bossen intact zijn en mensen en olifanten in harmonie bij elkaar in de buurt kunnen leven. En waar mensen de waarde van olifanen in zien terwijl ze hun wilde karakter volledig respecteren. Want als niemand dit ideaal nastreeft, komen we nergens. Dan is het voor dit intelligente dier en belangrijke sleutelsoort straks voor altijd te laat!

“Hebben dieren en met name olifanten ook rechten?”
Antoinette van de Water was op Werelddierendag 2019 een van de sprekers van TEDxVeghel 2019! Bekijk haar Tedx talk (Nederlandstalig). 

BTEH Challenge – Help mee!
Doet u mee aan de BTEH challenge om de overlevingskansen van olifanten te vergroten? Hiermee kunnen we doelen bereiken in Thailand voor Aziatische olifanten en doelen in Zuidelijk Afrika voor Afrikaanse olifanten.

Doe mee met een eigen crowdfunding pagine. Stuur een e-mail wanneer u geïnteresseerd bent. Of draag bij met een donatie. Samen creëren we een wereld waarin mensen en olifanten in harmonie naast elkaar kunnen bestaan. Of steun Bring the Elephant Home met een maandelijkse donatie.

Wim Hof Ice Challenge
De Wim Hof Ice Challenge in Thailand, in December 2019, heeft geweldig bijgedragen aan ons doel: [text-blocks id=”donation-destination-balance” destination=CHALLENGE_ICE plain=”1″]!!!

 Bekijk hieronder onze video waarin een overzicht van ons werk:

Bring the Elephant Home gaat hiervoor:

[media-card]
[media-card-description]

Actie

Waar mogelijk gaan we praktisch te werk: planten van duizenden bomen, aanleggen van waterreservoirs, testen van nieuwe methoden om olifanten te beschermen en dat alles samen met zoveel mogelijk betrokkenen!
[/media-card-description]
[media-card-image][/media-card-image]
[/media-card]

[media-card]
[media-card-image][/media-card-image]
[media-card-description]

Lokaal

De mensen die de dupe zijn van mens-olifant conflicten organiseren zelf de beschermingsprojecten. BTEH brengt mensen bij elkaar, organiseert trainingen en geeft de impuls die nodig is om mensen zelf problemen aan te laten pakken.
[/media-card-description]
[/media-card]

[media-card]
[media-card-description]

Onderzoek

We gebruiken wetenschappelijk onderzoek om te begrijpen wat de oorzaak van problemen is. Wat beweegt mensen tot actie? We meten wat werkt en verbeteren daarmee de projecten. We zetten innovatieve technologie in om meer te kunnen doen. En onderzoek vertalen we in actie!
[/media-card-description]
[media-card-image][/media-card-image]
[/media-card]

[media-card]
[media-card-image][/media-card-image]
[media-card-description]

Holistisch

We zien olifanten als deel van een ecosysteem, met vele connecties. We zoeken naar oplossingen die alle facetten van een probleem verbeteren. Het project Bee the Change is hier een perfect voorbeeld van.
[/media-card-description]
[/media-card]

[media-card]
[media-card-description]

Netwerken

We werken met vele verschillende partijen: van lokale boeren tot ambtenaren van nationale parken. Het is essentieel om alle partijen te bereiken op een gelijkwaardige manier en ervoor te zorgen dat mensen gehoord worden. Zodat we samen aan betere oplossingen kunnen werken.
[/media-card-description]
[media-card-image][/media-card-image]
[/media-card]

Vrijwilligers gezocht: teamNL!

Bring the Elephant Home is op zoek naar vrijwilligers voor teamNL. Iets voor jou? Lees meer…

We laten al jaren zien dat onze aanpak werkt! Bovendien hebben we grote plannen voor de toekomst. Doe mee, steun ons werk persoonlijk of met uw bedrijf. Maak uw donatie nu online over en maak het verschil voor de toekomst van de olifant!

#mc_embed_signup{background:#fff; clear:left; font:14px Helvetica,Arial,sans-serif; }
/* Add your own MailChimp form style overrides in your site stylesheet or in this style block.
We recommend moving this block and the preceding CSS link to the HEAD of your HTML file. */

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

* indicates required

Taal

 

(function($) {window.fnames = new Array(); window.ftypes = new Array();fnames[0]=’EMAIL’;ftypes[0]=’email’;fnames[1]=’FNAME’;ftypes[1]=’text’;fnames[2]=’LNAME’;ftypes[2]=’text’;fnames[9]=’MMERGE9′;ftypes[9]=’text’;fnames[15]=’MMERGE15′;ftypes[15]=’text’;fnames[3]=’MMERGE3′;ftypes[3]=’text’;fnames[4]=’MMERGE4′;ftypes[4]=’text’;fnames[5]=’MMERGE5′;ftypes[5]=’text’;fnames[6]=’MMERGE6′;ftypes[6]=’text’;fnames[7]=’MMERGE7′;ftypes[7]=’text’;fnames[8]=’MMERGE8′;ftypes[8]=’text’;fnames[10]=’MMERGE10′;ftypes[10]=’text’;fnames[11]=’MMERGE11′;ftypes[11]=’text’;fnames[12]=’MMERGE12′;ftypes[12]=’text’;fnames[13]=’MMERGE13′;ftypes[13]=’number’;fnames[14]=’MMERGE14′;ftypes[14]=’text’;fnames[16]=’MMERGE16′;ftypes[16]=’text’;}(jQuery));var $mcj = jQuery.noConflict(true);

Single donation (EN)
Would you like to donate?
How do you wish to pay?
Choose your bank
Choose your creditcard
Please enter your details

Section

Gender
Terms *
‹ Back to previous page